Wat is coaching?

Home/Wat is coaching?
images-3

Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is het pad van je hoofd naar je hart. Leven vanuit je essentie, in waarheid met wie je werkelijk bent voorbij de egopatronen. Dan ben je vrij, vrij om het leven te ervaren zoals het bedoeld is.

Je functie in deze wereld in te nemen en je rol op te pakken die speciaal voor jou is. Je hebt alle talenten en vaardigheden meegekregen om die functie te vervullen. De weg vinden naar je Zelf, je innerlijke kracht en je (hulp)bronnen inzetten.

Het begint bij het herkennen van je egopatronen. Wat doe je in welke situaties en waar ontstaat er wrijving of ‘kramp’ van binnen. Deze patronen maken we zichtbaar waardoor ze kunnen transformeren en je ze kunt loslaten. Wanneer patronen in het bewustzijn komen herken je het moment waarop een keuze mogelijk is. Je maakt een andere keuze, één die je meer vrede en innerlijke rust brengt.

In het persoonlijk ontwikkeltraject werk ik als een spiegel. Ik laat je zien wat er in je binnenwereld leeft en leer je zelf naar binnen te kijken. Dat doen we door eerst naar buiten te kijken en zien wat daar speelt op dit moment. De buitenwereld spiegelt het binnenleven weer. In het intakegesprek zal eerst de hulpvraag, de doelstelling en het gewenste resultaat worden geformuleerd. Vervolgens zal de huidige situatie in kaart worden gebracht, als uitgangspunt van de begeleiding.

Mijn werk in de praktijk is vooral gebaseerd op de principes van Een Cursus In Wonderen en het vergevingswerk. Meer daarover lees je onder vergeving.

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil leren omgaan met en inzicht krijgen in:

stress klachten – burnout – onrust – vermoeidheid – lichamelijke klachten –  slaapproblemen – relatie vraagstukken – angst  – afwijzing – onzekerheid – veranderingen – intimiteit –- boosheid – zingeving zoeken in het leven – depressie – assertiviteit

Ik nodig je uit om jezelf te ontmoeten in mijn praktijk.

Het mooiste kado dat je jezelf kunt geven is je-Zelf.

Investering

Investering particulier: 95 euro per sessie (incl. btw)

Investering zakelijk: 125 euro per sessie (excl. btw)

Een sessie duurt tussen 1 tot 1,5 uur